xchange1   xchange2

X-Change ® System.

Alle Trainer's sadler er tilgængelig med det udskiftelige X-Change ®-system. Rytteren kan ændre bredden på sadlen med et af de fem forskellige kopfjern – det eneste værktøj der skal bruges er en skruetrækker. Det er virkelig så enkelt! Dette system ændrer ikke integritet eller udseende af sadlen. Styrken er den samme, følelsen er den samme, og garantien er den samme. Bommen kan tilpasses perfekt til den enkelte hest. Bomvidden kan ændres fra Narrow op til Extra-Wide. Kopfjernene er differentieret i forskellige farver.

 

tree1   tree2                        

Trainer's sadelbom.

Trainer's fleksible kulfiber sadelbom er formet med polymerer, der er specielt konstrueret af Dupont ® til dette formål. Den meget smidige bom  giver en større følelse af kontakt med hesten når den bevæger sig. Den korrekte anatomiske konstruktion af bommen gør at Trainer's sadlen tilpasser sig perfekt til hestens ryg.

 

  ams

AMS-paneler. AMS® er et eksklusivt Trainer's system. Til tider kan uld og syntetisk uld forårsage hot spots eller producere et ujævnt pres i panelerne. Systemet er et to lags design af syntetisk uld og et åndbart neopren lag. Tryk fra hot spots fjernes ved at fordele trykket i panelerne med det åndbare neopren lag. Sadlen kan stoppes som ønsket på traditionel vis.

 

 

 

 bayflexBayflex® paneler. Bayflex® er en type hukommelse-flex polyuretan der er specielt designet til polstring. Det er et yderst alsidigt materiale der kan justere sig til forskellige tryk og bevare sin beskyttelse uden at miste form.